Club van 100

De Club van 100 helpt het mannenkoor haar activiteiten te blijven uitoefenen.

Het aanschaffen van muziek, het organiseren van concerten en inhuren van professionele solisten en orkesten kost veel geld.

Daarom zijn wij blij met de leden van de ” Club van 100″, donateurs en de adverteerders in Compositie die het ons mogelijk maken om deze uitgaven te doen.

Derhalve hebben zij een streepje voor.
Zij worden middels het kwartaalblad Compositie op de hoogte gehouden van het wel en wee van de vereniging en kunnen de concerten van het koor bezoeken tegen gereduceerde prijzen. Kortom voldoende reden om het Princenhage’s Mannenkoor te steunen.

Heeft u belangstelling, neemt u dan contact op met Anton Hendrikx, coördinator van de “club van 100”.

Lid worden?

Overweeg je om lid te worden van het Princenhage’s Mannenkoor? Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe leden voor ons koor.
Doe mee & word lid

Repetitieavonden

Iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in gemeenschapshuis De Kievitslaar aan de Rijsbergseweg 354 in Breda, tegenover de kerk in Effen.